Schoonheid na de 65 is mogelijk

Schoonheid na de 65 is mogelijk

Het is vaak het doemscenario voor (met name) vrouwen. Als je ouder wordt gaat alles meer hangen, er komen meer rimpels in het aangezicht en voor je gevoel verdwijnt de schoonheid per jaar dat je ouder wordt. Buiten het feit dat innerlijke schoonheid toch echt belangrijker is dan uiterlijke schoonheid, is ouder worden ook gewoon een natuurlijk proces waar we allemaal last van hebben en wat zijn voor- en nadelen heeft. En zijn rimpels en een oude huid dan echt zo erg? Voor sommigen wel, en dat is natuurlijk hun goed recht. Maar het is wel sonde als het ten koste gaat het eigen zelfbeeld en het zelfvertrouwen.

Laat je niet ontmoedigen

Het is natuurlijk makkelijk gezegd, maar je moet je niet laten ontmoedigen door het ouder worden. Ook dat heeft zijn charme. Wie er echt niet tegen kan, kan er natuurlijk op inspelen. Er bestaan inmiddels voldoende technieken en ingrepen om het ouder worden een hak te zetten. En dat is niet erg want dat taboe is allang doorbroken. En als het je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost geeft, wat is dan nog het bezwaar? Bij Schoonheidssalon Delft snappen ze dit ook. Daar bieden ze verschillende technieken aan om het proces van het ouder worden wat te vertragen.

Technieken

Op http://www.salon-tres.nl/ worden verschillende technieken aangeboden: een gezichtsbehandeling en een therapie voor anti-aging. Ook kunnen de wenkbrauwen worden ge√ępileerd en vindt er een ontharing plaats. Maar er is ook ruimte voor ontspanning. Zo zijn er namelijk ook ontspanningsmassages en manuele massages. Dat is natuurlijk heerlijk, wie wil er nu niet lekker gemasseerd worden? Het is en goed voor de huid en de spieren, maar daarnaast ook goed voor de geest. Want als de huid onder handen genomen wordt, waarom de geest dan ook niet? Ontdek het daarom eens en ondervindt hoe prettig het is en hoe herboren je je weer voelt als je de eerste stap buiten de deur zet op weg naar huis.


Reageren is niet mogelijk.