Op oudere leeftijd stoppen met sigaretten?

Op oudere leeftijd stoppen met sigaretten?

De e-sigaret

Je rookt al jaren en wil hier toch liever vanaf? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, doormiddel van een e-sigaret kom gemakkelijker van het roken af. Het aantal mensen dat blijvend stopt met roken door met een e-sigaret de rook verslaving af te bouwen is hoger dan het aantal rokers dat met een coldturkey manier stopt.

Allereerst wat is een e-sigaret precies; dat is heel simpel, een e-sigaret is een elektrisch apparaatje dat een oplossing van nicotine, water en een aantal zoetstoffen verdampt, die de damper kan inhaleren om zijn nicotine verslaving te stillen. Deze oplossing wordt ook wel e-liquid genoemd.

E-sigaretten zijn verkrijgbaar in vele maten, prijzen en soorten, startende dampers kiezen vaak voor een goedkope e-sigaret om het dampen uit te proberen. Helaas kopen teveel rokers die de e-sigaret willen proberen een te goedkope e-sigaret die niet fatsoenlijk werkt. Met als gevolg dat ze denken dat is toch maar niets, en dan gaan ze weer verder roken.

Het is te adviseren een e-sigaret te kopen van toch wel minimaal €30, deze zijn veelal van goede kwaliteit en werk fatsoenlijk. Je kunt hiermee ook de hoeveelheid damp die eruit komt afstellen en nog andere dingetjes die het dampen prettiger maken. Een Eleaf iStick type e-sigaret is altijd goed, die lekken niet, hier komt voldoende damp uit en vaak kan hier veel bij worden ingesteld.

Waar koop je een e-sigaret?

Het beste zou je een e-sigaret in een speciaal zaak kunnen kopen, zij kunnen je het beste vertellen hoe deze te gebruiken en welk onderhoud eraan gepleegd dient te worden. Het klinkt allemaal veel en ingewikkeld, maar dat valt wel reuze mee als alles wordt uitgelegd. Ook zijn er webwinkels die e-sigaretten verkopen en je voldoende uitleg kunnen geven via de livechat.


Reageren is niet mogelijk.